SANDALERNA ÄR LIVE!

I samarbete med Twist & Tango 

Nu är äntligen mina sandaler tillbaka till sortimentet igen!! För er som följde mig vet att jag släppte dessa förra sommaren och de sålde jättebra vilket gör mig så glad såklart. Därför valde Twist & Tango att ta in dem i sortimentet igen så here we gooo.  Det är Limited Edition så passa på att shoppa! För er som undrar så går dem att stylea på flera olika sett, alltifrån på stranden (vilket kanske är de mest obvious sättet) eller bara med ett par jeans, ni kan kika in bilderna nedan för lite inspo på lite vänner som bär dem 😀 Jag har en egen kategori för sandalerna som ni kan klicka in här (klick!)

Lite info om sandalerna:

  • De är handgjorda i Portugal
  • Limited Edition (och sista släppet för dessa sandalerna)
  • Normala i storleken
  • 100% mocka (därav bör impregneras!

Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag <3

SHOPPA SANDALERNA HÄR (KLICK!)

Sandals seen on…

Alice matchar sandalerna med en söt klänning, sååå vacker!

Danni stylear dem med en byxdress, sjukt snyggt på stan!

Vendela med en ljuvlig sommarklänning till i sommarhuset!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *