EN OUTFIT FRÅN VECKAN

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Outfit: Tröja här (klick!) // byxor liknande här (klick!) // väska här (klick!) // klackar slutsålda

Smycken: halsband: letter här (klick!) & ”fearless” här (klick!) // ringar: guldig med liten sten här (klick!) & med svarta stenar här (klick!)

Hola bloggen! Hur mår ni? Själv är jag sängliggandes och har väl i princip varit sjuk hela veckan men idag mår jag tyvärr som värst… Jag har liksom vägrat lite att vara sjuk eller egentligen inte känt mig så dålig förrän varje eftermiddag då har liksom alltid kommit som en våg över mig. Så borde väl kanske tagit det lite mer lugnt än jag har gjort denna vecka o helg. Aja lätt o vara efterklok.

Bjussar på lite outfit-bilder från veckan. Kan verkligen tipsa om detta bokstavshalsbandet, ni är många som frågat efter mitt sådant från Celine och tyvärr är det ju helt slut, men nu har Safira fått in liknande för en billig peng, så tips! Nu orkar jag inte skriva mer… Kramar

2 kommentarer

  1. Vilket märke är det på byxorna du har på dig? 🙂

  2. Vilket märke är det på byxorna du har på dig? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *