Bihåleinflammation men glad ändå!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kavaj här (klick!) // topp här (klick!) // jeans här (klick!) // halsband här (klick!) // klackar här (klick!)

Som ni vet har jag tjatat senaste dagarna om att jag varit sjuk men det har liksom varit en utdragen ”sjukdom” som aldrig tar slut… Men det visade sig vara någon form av bihåleinflammation vilket suger så jag hoppas att må bättre snart, det spänner liksom runt näsan och pannan, samt yrsel, huvudvärk och extrem trötthet 🙁 MEN ringde Kry igår och fick hämta ut lite medicin (för övrigt sjukt smidig och hjälpsam app) så nu hoppas jag på att snart må bättre. Dipparna kommer på eftermiddagen så nu ligger jag hemma i soffan helt slut.

Ska försöka jobba lite nu och blogga lite till er från gårdagens middag. Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *