Mitt besök hos tandläkaren

Inlägget skrivs i samarbete med Aqua Dental

Sedan jag skrev mig i Stockholm har jag inte varit hos tandläkare så jag var lite vilsen vart man skulle gå. Men så hittade jag Aqua Dental som ligger på ett flertal ställen runt om i Stockholm, varav en klinik på Sturegatan som jag gick till! Så skönt att de finns 8 stycken kliniker runt om i Stockholm så det finns något för alla i Stockholm. De har dessutom alla dagar om året + kort väntetid, me likey!

Jag är ju inte världens fan av tandläkaren men tycker det går mycket bättre nu med tiden. När jag var liten var jag LIVRÄDD därför jag hade så dålig erfarenhet av tandläkarna i Hovås. Tyckte de alltid ryckte i min mun och jag inte visste va dem gjorde… Så det slutade med att jag gick till specialtandläkare i Göteborg som fick varje månad visa mig alla verktyg och gå igenom dem med mig.

Första besöket gjorde jag en vanlig undersökning eftersom det var ett tag sedan jag var hos tandläkaren (fresh gäryyy) men bara inte blivit av… Det gick jättebra och jag fick se på rötgen bilderna hur det såg ut. Det visade sig att jag hade ganska mycket tandsten (vilket såklart inte är bra att ha för mycket av, då ramlar tänderna av tillslut haha) så jag fick boka en ny tid för rengöring.

Sen bokade jag då även in ett besök med rengöring, på samma klinik dvs på Sturegatan pga skulle få bort all min tandsten.

Vi tog bort all tandsten och efter det fick jag mig en riktig tankeställare att faktiskt börja använda tandpetare för man vill och ska ju inte behöva gå till tandläkaren varje halvår liksom.

Nemen det gick så bra så och känslan efteråt, alltså WOW –  min mun kändes så ren och all tandsten var borta!! GOALS haha!!! Det är btw så viktigt att göra detta för som sagt kan det annars orsaka att ni tappar tänderna i framtiden, låter sjukt men man ska ju inte ta tänderna för givet 😉 Nu känner jag mig i alla fall ren och fin, så skönt och tack Aqua Dental för smidigt besök!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *