Nykittad telefon

Idag har jag tentapluggat HELA dagen!! Jag låste bokstavligt i min telefon på Kungliga Bibblan idag för att kunna koncentrera mig på studierna. Imorgon har jag nämligen tenta, min sista innan sommarlov, yey! Jag satt kvar till 17.30 och köttade (jag ogillar starkt att plugga hemma, när jag åker hem vill jag vara klar) så pluggade intensivt och och senare mötte jag upp Moa för att smita förbi The Case Factory på Nybrogatan för att smycka våra telefoner med nytt mobilskal. Outfiten är tyvärr inte årets säsong så har inga detaljer eller länkar…

The Case Factory för er som inte vet säljer mobilskal, passfodral, korthållare och man har möjlighet att addera stickers som är fyllda med swarovski stenar, hur lyxigt?

Nu hade de precis fått in nya färger, ljusblå, rosa och gul – alltså detta är ren ögongodis eller hur!  Här har ni en närmare titt – som ni ser kan man matcha med korthållare också, samt passfodral etc …

OKEEEEJ asså jag är KÄR i mitt mobilskal, blev så nöjd!! Jag valde en lite mer gammaldagsrosa med swarovski-bokstäver i silver (finns i olika färger).

Och hur fint blev inte Moas då? Hon valde den nya ljusblå färgen! Så avis på hennes korta namn som får plats på mobilen hehe!

Kunde inte låta bli att fota med min outfit direkt när jag kom utanför butiken, skalet matchade så fint med skorna! Tycker verkligen detta är en perfekt present, kanske till någon kompis, studentpresent, mor/far etc…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *