ROADTRIP PÅ VÄSTKUSTEN

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Nu under Kristi Himmelsfärd bestämde jag och Teo oss för att åka ner till vår kära hemstad Gööööteborg!! Sagt och gjort så vi åkte ner med våra Göteborgs vänner Sara och Max. Jag invigde även min fina scarf som ni hittar här (klick!)

Vi åkte snabbt och lämnade väskorna sen åkte vi till Teos familj och åt middag. Jag fotade inte riktigt maten men alltså det var helt siiiiiiinnessjukt gott. Vi grillade entrecote med pommes med massa goda såser och grillat sparris med parmesan och pinjenötter. Sen fick vi även testa riven stekt vitkål, ett nyttigt alternativ som också var förvånansvärt gott, det ska jag och Teo laga här hemma!

Kan inte låta bli och skryta om mina naglar som Aida gjorde innan jag åkte till Göteborg. Alltså denna färg, de är både Aidas och min favvo!

Sen blev det torsdag och jag åt lunch på stan med Teo och ett gäng. Det öööööösregnade så vi fick bara ta något på avenyn eftersom Park var stängt.

Sen mot kvällen mötte jag upp lite tjejkompisar på restaurangen BOV. Denna restaurang har några av mina vänner (???) startat, alltså hur duktiga är inte dem då?? Är sååå impad. Och den är rankat som 30:e bästa pizzerian i Europa nu, så better try!!! Ni ser ju liksom?!

Vi skulle egentligen gå till Bar Himmel’s invigning men det regnade så vi stannade här på BOV och drack goda drinkar istället och snackade. Senare mot kvällen gick vi till Lounges (som man alltid gör efter öppningen av Bar Himmel hehe) och avslutade kvällen där! Hade riktigt roligt!

Klockan stod på 08 dagen därpå eftersom jag hade bokat en in spraytan hos The Beauty Boutique. Jag har som ni kanske märkt blivit heeeeeeelt besatt av spraytan, jag känner mig så mycket snyggare och trygg när jag är brun hehe och med alla dessa bilder och barbent så känner jag WHY NOT!

Det var första gången jag spraytanade mig på The Beauty Boutique men blev jättenöjd. Jag har bara gjort fransar o annat där nämligen. Jag valde btw extra färg vid bokning då jag redan har ett lite mörkare pigment.

Sen vid 11 åkte jag och Teo ut till Marstrand.

Jag hade på mig topp från NAKD x Hanna Schönberg, kjol från Alix the Label, sandaler från Hermés, solisar från Corline och väskband från Gabrielle by P och väska från Valentino.

Nemen titta så gött väder vi hade det på Marstrand!!!

Jag badade dock inte eftersom jag hade spraytanat mig haha!

Vi åt svenska jordgubbar alltså mmm vad jag saknat det.

Egentligen spraytanade jag mig mest denna gången för att jag skulle fota ett bikinisamarbete och det är inte as kul att vara blek då och tycker själv att färgen blev väldigt naturlig o snygg.

Har ni sett en sådan gullig bild?? Teo och hans systers son Amadeus <3.

På kvällen var mina föräldrar över på middag, vi åt gott och tog en promenad. Sen åkte jag med dem till Klädesholmen på kvällen eftersom jag skulle träffa min kusins nya son <3.

Älskade Klädis! Dock var vädret inte lika fint på lördagen 🙁

Under dagen fikade vi och jag fick träffa min kusins son som var sååååååååå söööööt.

Är besatt av mina sneakers 🙂 Kan titta på dem i timmar. 

Sen var det tillbaka till Göteborg för att åka raka vägen ut till Varberg.

En av mina bästa vänner Madeleine bor ute i Varberg med sin pojkvän som fyllde år så jag var med och firade honom!

Jag och Madde <3  alltid så kul med henne!!!

Många som frågade om outfiten på instagram, toppen är gammal från Gina Tricot och skinnbyxorna är från Samsoe Samsoe. 

Deras hund Fendi är sååååååå fin!! 

Efter lite bubbel hemma hos dem gick vi och åt ett stort gäng på den fina restaurangen John’s Place som ligger nere vid vattnet.

Vi åt löjroms toast som var så jäääädra god och maten over all var helt sinnes. Till huvudrätt åt jag lamm, alltså för er som är förbi Varberg eller i närheten, gå till denna restaurang, den var underbar!!!

Senare mot kvällen åkte vi in till stan och fortsatte kvällen där. Vi var på Port du Soleil och festade vidare till ganska sent… Det var en vääääldigt rolig kväll detta!! TACK för det.

Dagen därpå var jag och Teo ganska trötta hehe så vi tog det lugnt hemma. Passade på att sova så länge som möjligt eftersom vi båda skriver tenta denna vecka!!! Vi åt Thai Samila, Örgrytes thairestaurang på Sanktas, alltså gänget, denna är helt SJUUUUK!!! Alla Göteborgare, ni måste köpa thai här, denna är helt ärligt den bästa jag smakat och jag är verkligen thai-experten!! Så gå dit, punkt slut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *