Tillbaka Göteborg!!

Bikini från Molly Rustas x Chiquelle (släpps snart)

Som ni sett på min instagram så är vi iväg ett gäng i Göteborg! Vi kom igår morse tidigt och sen tog vi oss ut till Sankt Jörgen Spa och hängde där hela dagen. Det är ett hotell som förra sommaren öppnade detta helt fantastiska pool lounges område! Man ser att de är inspierat av Miami, de kändes verkligen som man var utomlands. Och dessutom hade vi så tur med vädret, titta bara ut idag jämfört med denna 30-graders värme igår? HELT SJUKT! Vi låg och solade hela dagen och hade en supermysig kväll med Foodora på balkongen och massa tjejsnack. Sen fick vi lite flipp och gick en kvällspromenad för att köpa lite godis o gott hehe. Sen somnade vi gott inatt.

Imorse var vi uppe o tränade på deras fräscha gym de har här på hotellet, de erbjuder även klasser, PT sen har de ett stort spaområde! Sen åt vi en frukost alla tjejerna! Nu har vi packat ihop allting för att ta oss in till Göteborg stad. I helgen vankas det ju Summerburst (om jag är taggad ? ehhhh hahaha)! Nemen så de blir hur trevligt som helst! Vi hörs med mer uppdatering i helgen!! Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *