PANGHELG I GÖTEBORG

Alltså tjeeeeeena vilken jävla PANG-helg vi haft här i Göteborg!! Jag känner mig helt tom på intryck och energi samtidigt som jag känner mig FULL, jag kan inte riktigt sätta ord på helgen men det jag vet är att jag haft så roligt.

Vi har ju där ett gäng tjejer och sista dagen pratade jag lite extra med denna donna, Hanna, som jag egentligen känt ganska länge nu, eller ja några år i alla fall, men för första gången hittade vi nya aspekter och samtalsämnen och kände liksom samma saker vilket var väldigt skönt. Typ hur viktigt det är att våga säga nej och prioritera, det är utmaningar för mig hela tiden, men om man inte kan det kommer man bara bli överkörd och det var något hon fick påminna mig om denna helg, det är egentligen småsaker man säger ja till men som gör att man ändå i längden får omgivningen att ta en för givet, fattar ni? Och det är jag trött på – ah men ni hittar!

De kommer massa bilder från helgen imorgon!! Nu ska jag sova (igen) redan sovit 3 h hahaha, så paj. Kram <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *