SUMMERBURST – I <3 YOU

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar 

Okey where to begin… Jag har så mycket bilder från helgen att gå igenom men jag tänker att vi börjar med fredag förmiddag när vi anlände till hotellet vi bodde på, som för övrigt positivt överraskade oss totalt!! Vi var nämligen här tillsammans med NA-KD denna helg så vi var ett stort gäng influencers som var där med dem! Radisson Blue heter i alla fall hotellet vi bodde på och ligger mittemot centralen. Det är tydligen helt nyrenoverat och så extremt fräscha rum! I alla fall, vi checkade in och sen gick vi ner till baren där NA-KD för att ta våra första drinkar. Dessa smakade riktigt riktigt bra för vid denna tiden var man så taggad att ni anar inte.

 Sen smet jag ner själv på stan och skulle runt för lite ärenden på stan. Trots att jag hade med mig 20 kg resväska så var jag ändå inte nöjd med min klädsel plus kände extrem press just under denna helg eftersom alla alltid är så j*vla snygga och jag känner mig alltid ful då haha.

I alla fall, så jag gick förbi Two Angels i stan som har perfekta outfits för en sådan här helg. Tanken var väl att jag skulle hitta typ en rolig spexig jacka bara att dra över men det slutade med att tjejerna i butiken styleade mig totalt och jag kom ut med två påsar kläder, hehe.

Nemen älskar ju deras jackor de har inne nu, så båda dessa fick följa med hem!

Sen var det verkligen snabba puckar för att åka hem till hotellet emellan, slänga på mig kläderna, sminka mig osv för att sen möta alla tjejerna och ta en fördrink före middagen. Jag tog fram förslaget Bar Himmel till tjejerna eftersom det är favorit-stället i GBG och det blev ett lyckat koncept. Vi satt här och brände i solen. På bilden ovan är det jag och Maddi (Hannas australienska vän som var med, så gullig för övrigt)

Vi var ett gäng på ca. 15 personer bland annat Hanna, Anna och Alice <3

Sen gick vi neråt till restaurangen The Parlour där vi hade ett bokat bord för alla!

Det var ett tag sedan jag var här och det har ju defintivt bytt meny och kört om hela konceptet sedan sist med GRYMMA drinkar och så jädra god mat. Detta var min favvo – en av deras tacos, YUM!

Till bordet hade jag Alice, vi började ju båda att blogga i Göteborg på NOUW och har gjort mycket tillsammans men det var länge sedan jag satt själv och pratade med henne, så det var mysigt att ta igen en del minnen osv!

Sen drog vi oss bortåt till området. Min outfit är från Two Angels: Topp från Free People, kjol från deras egna märke, jacka från Angel och allt hittar ni på deras hemsida här (klick!) 

Solglasögonen är från Le specs här (klick!)

Jag älskar Summerburst och den festivalen gör mig så glad!!!!! Detta leende fick ni se mig med hela helgen. 

Ja ni ser ju själva – i mitt esse! 

Och hur snygg var inte denna jacka bakifrån? Alltså WOW!

Sen har jag tyvärr inga bilder från natten men vi åkte i alla fall in till stan och var först på Port du Soleil,  sen på 4 andra nattklubbar: Push, Eight, Bakfickan och till sist Excet till stängning. Det var jag Moa och hennes pojkvän haha, och då saknades bara Teo 🙁 Och som ni vet, jag ÄLSKAR att gå ut i Göteborg för allt är så chill, vakter är mycket trevligare, nattklubbschefer svarar på en sek för lista och alla är bara allmänt sköna och stökiga – BRA STÄMNING!

Och sen blev det lördag och yes, vi vakande upp trötta som djur men det var bara att svira om. Tack o lov hade jag ändå planerat outfiten någorlunda tack vare Two Angels…. Jag körde svart all in med t shirt och jacka från Two Angels och shorts som ni hittar här (klick!) 

Matchade detta med mina favvo glajjor från Saint Laurent här (klick!) 

Nemen asså jackan – i’m in love!

Vi hade bord med NA-KD och det var FULL drag på Port du Soleil. Dock var det lite för mycket folk och jag kände faktiskt inte att jag hade så roligt. Samtidigt smsade jag med Madde som var på Push och jag bestämde mig för att dra dit tillsammans med Moa.

Sagt och gjort, bästa valet kanske på hela helgen var att dra på denna dagsfest för att festa med henne o hennes pojkvän m.m. F*N vad jag älskar PUSSSH! hahaha

 Sen åkte vi hem och käkade MAX. I alla fall, vi svirade om sen drog vi till en restaurang vid Domkyrkan ish, Sorrentina tror jag den heter det.

Det var dock inte jättebra mat, det såg helt enkelt godare ut än det var…

MEN de hade goda drinkar i alla fall hehe.

När vi käkat upp drog vi ganska snabbt till området, det är ju där det är som absolut roligast!!! Asså för övrigt hur snygg är inte Hanna då? Hon var verkligen min girl crush denna helg, både snäll och coooool!!

Jag höll mig ändå hyfsat fräsch tills…

solnedgången och det spårade det ut totalt :))))) hahaha men alltså dessa bilder togs verkligen när jag hade som absolut roligast!!!!!

Jag passade på att fota Madde o Moa istället 🙂

Och Alesso körde ju som sista act på lördagen, haha, tänk vilken crush jag haft på alla DJ:s… och till och med kört efterfest med några av dem (min högsta dröm då ju) bland annat Alesso

Sen drog vi till Push och fortsatte kvällen där, då tänkte jag vid 02.30 att ta en sådan där push-spegel-selfie bild. Snyggt de blev 🙂 Ändå värt för att få till min helg i bilder :)))))

Okej asså sorry för denna högupplösta galet fula bild men det var precis såhär jag såg ut hela söndagen…. Jag sov sov och sov.

 och kollade solnedgången här hemma. Så medan de andra tog tåget hem åkte jag faktiskt hem till familjen och åt thaimat (!!!) från Thai Samila, bättre kunde jag faktiskt inte ha det… hehe.

ALLTSÅ HUR SKA JAG AVSLUTA DETTA BLOGGINLÄGG?!! Vill typ inte ens göra det, men vilket fall, TACK NAKD och Live Nation för denna grymma helg och tack alla tjejerna för vi haft så kul!!!! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *