Bilder på min senaste shopping!

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar 

Vi börjar med denna godbit från ZARA – neeeemeen hur snygg är den inte? Imorgon ska jag ju på Vendelas 25 årsfest så då tänkte jag köra denna outfit! Jumpsuiten hittar ni här (klick!)

Jag har blivit helt besatt i ZARA’s klackar – efter att jag köpte de där sandalerna jag burit en del de senaste så kände jag att det är på Zara man ska handla klackar! Sköna och ett safe card. Dessa har ju ingen rem runt benet vilket gör att benen ser längre ut, tups!

Svarta klackar här (klick!) & genomskinliga klackar här (klick!)

På Zara beställde jag även denna helt fantastiska topp!! Den är lite kortare som ni ser och kommer vara så fin i sommar, tänk typ med en kort kjol till, neemen asså kääär!! Den hittar ni här (klick!)

Sen ska vi prata lite om dessa jeans som kommit o bli mina nya favvos. Jag är SJUKT kräsen med jeans, de ska sitta bokstavligt som en smäck och även vara bekväma, och alla vet ju hur svårt det är att hitta jeans. Men dessa är SÅ sköna och sitter verkligen perfekt över höften och rumpan. Tycker bilderna på hemsidan inte riktigt ger rättvisa för hur bra och snygga de är! Jag har btw klippt av mina, så de passar både oss korta men även längre! Ni hittar dem här (klick!) 

 

Och nu över till två klänningar från Adoore.se – för er som inte känner till märket så är det Petra Tungårdens klädmärke. Jag är heeeelt kär i deras senaste kollektion! Den sitter verkligen som ett smäck och man får väldigt fin byst! Ni hittar den här (klick!) 

Adoore.se har gjort en liknande i rosa också  – den är lite kortare och har annorlunda knappar, love it as well! Ni hittar denna här (klick!). Jag bär storlek XS i allt från Adoore!

Sen nu efter Summerburst blev jag besatt av Cocoa Browns produkter. Jag kör ju annars St Tropez, den är grym, men denna är lite mörkare vilket är perfekt nu över våren/sommaren när man fått lite lite färg som man bättrar på (eller bara heter Gertrude Tornvall och älskar att spraytana sig) haha. Ni hittar brun-utan-solen här (klick!) 

Sen fick jag lära mig i helgen att man måste använda en handske när man smörjer in sig, de skrattade ihjäl sig när jag sa att jag gjorde med händerna :))) fräscht liksom. Så ja, den måste ni ha, annars blir ni lortiga om händerna och den hittar ni här (klick!)

Sen beställde jag även hennes kropps shimmer olja, hade den för flera år sedan och minns hur mycket jag älskade den! Perfekt nu inför alla kvällar med bara ben och den är så prisvärd! (Jag kollade på en från Tom Ford förra veckan för 900 kr 🙂 värthaha….) Ni hittar denna här (klick!)

Sist men inte minst – sen när kom det en brun utan sol borttagning??? Asså jag tycker det är så meckigt att skrubba o hålla på så detta är ju liiivets grej. Jag har inte testat den ännu men ska bli så spännnade. Ni hittar i alla fall här (klick!)

 Sist men inte minst har vi denna kaftan från Born in Stockholm som jag kommer bo i under sommaren!!! Ni hittar den här (klick!) 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *