BILDBOMD FRÅN HELGEN: bootylicious, två 25 årsfester, båthäng och brunch

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar

Okej hur ska vi egentligen börja denna helg? Den har varit så jädra bra och fartfylld med massa nära och kära, precis så jag vill ha det.

Jag börjar dock redan på torsdagen i detta inlägg eftersom jag varit dålig på att blogga sedan dess… I alla fall, torsdag morgon började jag med ett event tillsammans med Stronger som Molly var värdinna för! Vi skulle fira deras nya kollektion Jungle Fusion, den lanserar nu i nästa vecka.

Lånar denna bild från Mollys blogg, en bild på hela gänget från morgonen <3

Efteråt gick jag till Mikkan och gjorde omsättning med mina hairtalk extensions inför sommaren. Jag kommer ju inte vara i Sthlm något så fick med detta nu! Det blev lite kortare än vanligt men det blir fräscht nu till sommaren!

Sen smet jag förbi By Malina‘s showroom och kikade på lite nyheter, bland annat deras nya kollektion Resort Collection (kika in den här). Älskar den och fick med mig två plagg därifrån nu!

Sen var det dags för att piffa naglarna inför sommaren också… hehe bocka av allting. Hos underbara Aida i vanlig ordning!

På fredagen tog jag mig in till stan efter ett spinningpass på Stadion. Jag var osminkad vilket var sååå skönt.

Jag mötte upp Kelly som är i Stockholm nu – vilket gör mig glad!!! Vi träffas verkligen så mycket mer nu vilket jag är så glad för. Senaste 3 åren har vi inte setts många gånger per år… Vi tog en kaffe i solen och tog ikapp!

Sen gick vi till Heat By Sophia och körde infraröd bastu!

Jag brukar köra quick session på 25 min och starta på 55 grader, nu däremot körde vi på start 70 grader och i en timma, det var ärligt jobbigare än att springa 1 mil men fyfasen va skönt det är i kroppen efteråt!

Sen var det snabba puckar hemåt för att fixa mig inför Vendelas 25 årsfest!!

Hon var så vacker (i vanlig ordning), hon bar en skapelse från Ida Sjöstedt! Jag hade på mig jumpsuit och skor från Zara! 

I present fick hon en Cult Gaia väska i en rosa färg, SÅ fin och passar henne perfekt!

Vi drack bubbel ute på hennes innegård, hon hade gjort såååå fint!!

Mina fina vänner Matilda, Olivia och Moa <3

Jag var faktiskt riktigt duktig på att fota gästerna måste jag säga!!! Här Victoria, Adela och Vanessa, så fina!

Fina Amanda och Lovisa! <3

En liten pic innan vi drog till middagen!

Och en till!

Vi åt på Papas och stöket började ganska snart hehe. Ja det kan man säga, vi stod på stolar/soffor och var helt galna!!! Så roligt.

Jag åt vongole i vanlig ordning, yummy!!

Party bruttorna!

Efteråt gick vi till Mono och sen när de stängde åkte jag faktiskt hem. Jag kände mig så nöjd där med kvällen. Jag hade verkligen så sjukt trevligt och kul!! Fördrinken var så trevlig då man fick snacka ordentligt med alla och middagen var party, väldigt bra koncept!

Tack för detta, love you girls och Vendis <3!!! 

Sen på lördagen blev vi hämtade av en taxibuss, San Miguel hade nämligen bjudit in till en heldag med dem! De kommer fler bilder från detta event så drar det lite kortfattat här!

I själva verket var det ett pre-ibiza event eftersom vi alla här ovan (+Molly och Lovisa B) ska till Ibiza i sommar!!!

Vi blev upphämtade med en stor båt på Strandvägen och tog oss ut till havs, nästan helt overkligt hur bortskämda vi blev!!

Vi hade så sjukt trevligt och det är ju faktiskt allas dröm att åka ut till havet när det är 27 grader i Stockholm. Det är det enda stället man vill vara på!!

Med sprillans nya brillor från Fendi som ni hittar här (klick!) – hur feeeeta?!

‘Jag och min underbara vän Moisen!!! Jag undrar verkligen vad jag skulle göra utan henne??

Min bikini hittar ni i följande länkar – topp här (klick!) & underdel här (klick!) 

Nemen vi hade en riktigt goooo dag på havet!

Jag och Danni <3 Min topp hittar ni här (klick!) och shorts här (klick!) som är två favoriter i min sommargarderob”

EEHMM tråkigt vi kommer ha på Ibiza, njaa tror ej deeee hehe. Tack tjejer och San Miguel, vi ses på Ibiza!!!

Senare var jag på stan och köpte present till kvällens 25 årskalas. Min killkompis Alex hade fest ute i Saltsjö Duvnäs för typ 100 (?) personer, riiiiktigt nice. Temat var Burning Man! 

Mina två favoritkillar – Teo och brorsan William <3 Båda lånade mina jackor haha!

Och med ett gäng härliga och SNYGGA 08:or!! Julia, Tess, Molly och Hanna! 

Jag hade på mig en topp från Born in Stockholm, perfekt till temat!!!

Med skinnkjol och boots till! samt ett par glajjor på hövvet. Burning man är ju ute i öknen så de kör ju olika typer av ögon accessoarer, jag körde ett par skidglajjor då många har de såg jag på Pintarest hehe.

Mollsan och Vickan <3

Happy gäri!

Här har vi ju självaste födelsedagsbarnet, Alex <3 TUSEN miljarder tack för en sjukt rolig och extremt fint uppstyrd fest!

Idag sov vi länge för att vila ut oss efter en lång helg! Sen åkte jag bort till Rörstrandsgatan för att möta upp Kelly och Sofia över brunch.

Jag hade på mig min nya klänning från Adoore.se, fått så mycket frågor och komplimanger om den, gick fram en tjej på stan till och med idag. Love it, som sagt, den sitter som ett smäck! Till detta hade jag mina rosa glitter Havaianas hihi

Vi köpte fika på Lillebrors bageri som är riktigt omtalat och det förstår jag för deras Kardemumma bullar var heeeeeelt SJUKA!!! Alla måste testa!

Sen väl hemma så slängde vi ihop lite brunch och pratade massa! Sen var jag tvungen att dra mig hemåt för att börja packa inför både Mallis och hela sommaren på Västkusten… Inte helt lätt med andra ord.

Packade bland annat ner denna klänning och en sak är säker i alla fall och det är att jag ska ha den på midsommar på Mallis, ni hittar den btw (här klick!) , den är HELT magiskt! På julafton hade jag den i svart och nu blir det den i vitt! Den är liksom välklädd, uppstyrd men samtidigt över knäna, en väldigt bra kombo till midsommar!

Vi avslutade helgen med att min älskling middag till oss, det blev en salsiccia pasta, en av våra favorit-rätter hihi… Nu ska jag sova för imorgon ska jag fixa det sista innan resan avgår till Mallis!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *