Midsommar 2019 på Mallis

Inlägget innehåller reklamlänkar

Igår firande vi som alla andra svenskar Midsommar! Vi firande här på Mallis tillsammans med några svenska familjevänner, som vi alltid gör och i år var lika lyckat som alltid, kanske lite mer lyckat för min del eftersom Teo var med för första året <3  

Under dagen hade jag på mig en klänning från Melissa Ordabash som har helt fantastisk beachwear, både strandkläder men också så fina bikinis! Ni hittar bland annat märket här (klick!)

Vi började med lekar (och drinkar) på stranden, som vi alltid gör! Här ser ni hur jag ligger sist i äggleken 😉 haha! Inte riktigt min gren…   

Brorsan <3

Det blev en del drinkar emellan varje gren haha, sangria, öl, cava o sådant gott ! Här med fina Tess och Viktoria. Viktoria bar en klänning från Twist & Tango som även mamsen hade på sig hehe, OCH jag tänkte ev. ha på mig den också men fick ge mamma det… Ni hittar den här (klick!)

Så härligt att vi hade en fotograf på plats som hjälpte oss ta lite in action bilder samt på heeela gänget!! <3  

Ganska idyllisk midsommar måste man ändå säga med de turkosa havet bakom, midsommarkransar, stranden, alla härliga människor och värmen!

 Mor och dotter <3 Tycker ni vi är lika?

Efter lekarna på stranden gick vi snabbt och bytte om för att dra oss vidare till restaurangen!

Jag bytte om till min underbara Adoore klänning i grönt!

Vi hade abonnerat en restaurang i Molinar och de bjöds på snapsvisor, svensk mat och härlig stämning!

De bästa av allt var att vi fick köttbullar, gräddsås, potatismos och lingonsylt, min favvo!!

TACK alla inblandade för en underbar midsommar <3 <3 Utan er hade den inte varit såhär bra!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *