Designa personliga accessoarer!

I samarbete med Frankenstorm

Just nu har jag ett samarbete med Frankenstorm som är ett företag där man har möjlighet att designa personliga veganska accessoarer via deras superenkla designverktyg på deras hemsida här (klick!) Mer exakt är det (väskor, väskband, mobilskal, t-shirts, tröjor och hoodies där allt är 100 % vegansk och tillverkat av ekologiskt bomull! 

”Happiness looks gorgeous on you” – jag bär färgen off white i storlek small 

Den här t-shirten skapade jag i deras designverktyg och tog inte ens 2 minuter att skapa. Dock tog det kanske lite längre tid att komma på hur jag skulle placera citatet och vilket citat jag skulle välja samt hur det skulle se ut på. Men när jag tänkte efter så var det dock ganska självklart att välja detta citat.

Med detta citat vill uppmuntra människor att vara mer positiva och gå in med en positiv inställning till livet då jag tror på att det alltid kommer att komma tillbaka till en. Det är ett motto jag går efter i livet och tror verkligen på det.

Remmen på väskan går att plocka bort som ni ser och man kan då ha den som en clutch. Det gör väskan väldigt användbar och nu på Mallis använde jag den o la ner alla mina små viktiga saker (typ plånbok, nycklar, läppglans, borste, lotion osv) för att strukturera allting i min beach väska! Jag valde att lägga in mitt namn samt ett litet hjärta. 

Och eftersom bag strapsen är avtagbara så beställde jag till ett band till min Valentino väska. För denna rem tog jag bara mina initialer eftersom Valentino väskan i sig är väldigt mycket med alla nitar så ville hålla det cleant!

Jag är verkligen så glad och stolt över detta samarbete och det är så kul att ni alla kan få ta fram er kreativa sida och skapa personliga accessoarer. Ni kan ju även gå in på min länk här (klick!) och använda mina design som mallar om ni gillar färgkombinationer, typsnitt, placering etc, men såklart kan även justera allting sådant i efterhand också!

Hoppas ni fick lite inspiration och kan skapa något personligt och fint, om inte till er själva – till någon när o kär.  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *