BOHO TUNIKA – tips till beachen!

Inlägget innehåller reklamlänkar 

 

Boho tunika här (klick!)

Jag kommer att fortsätta att mata er med bilder från Mallorca eftersom jag har MÄNGDER som inte är publicerade. Så typiskt att man alltid hets-fotar och sen när man kommer hem så är man överöst och inte riktigt vet vart man ska börja. Därför känns det väldigt tacksamt att sitta här hemma i Stockholm hela dagen för att bara börja sortera och få ordning på allting.

På tal om att vara i Stockholm så känns det verkligen bättre än jag trodde att vara här. De är juli men det gör liksom ingenting för jag har precis haft semester och jag trivs så bra med att sitta inne då och jobba ikapp, Dessutom har min juli aldrig varit och inneburit såhär mycket jobb vilket är SÅ roligt att för första gången vara så sysselsatt!!

Nu ska jag fortsätta jobba och så hörs vi <3

Kramar!

2 kommentarer

  1. Så fin kjole! Hvilken størrelse har du i den ? 🙂

    1. Jag har storlek Small/36 🙂 Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *