Ny beachclub på Mallis!

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Näst-sista dagarna på Mallis så besökte vi en ny beach club på Mallis, sådant gillar ju vi turister på Mallis 😉

Jag hade på mig en klänning/kaftan från By Malene Birger som tyvärr är från förra sommaren. Mina accessoarer är dock lite mer tidlösa och finns i butik just nu. Glajjorna bor jag ju i så dem har ni redan koll på (hehe) men de hittar ni här (klick!), sandalerna är från Hermés och väskan från Cult Gaia. Finns en del Cult Gaia på rea såg jag nu, kika in här (klick!) – den lilla rosa i plast är ju SÅ fin.

Tillbaka till dagen då. Vi besökte UM Beach House som ligger i Portals. De har haft en beach club här innan som hette något med ”mood” (vet inte exakt) och mina päron hade varit här på någon födelsedagsfest men det var inte riktigt så etablerat så nu verkar detta redan vara ganska poppis!

Vi åt bara lunch här eftersom vi var och tränade på förmiddagen och vi alla tre åt deras Ceasarsallad. Det var väldigt klassiskt och kanske lite tråkig men jag tycker faktiskt den var god! OBS! Om ni ej gillar ansjovis (som jag) så beställ utan!

Restaurangområdet är ganska stort i förhållande till själva beachområdet.

Här bakom ser ni poolen och där man kan ligga och sola! Man måste boka här i god tid eftersom det var fullt när vi ville hit dagen därpå, så glöm inte det! Det finns även solstolar en trappa ner men där finns det ingen pool så det blir otroligt varmt att ligga där, skulle främst rekommendera att boka här uppe vid poolen. Sen såg jag även att de hade solstolar nedanför, dvs på stranden, så där kan ni också sola! Dock vet jag inte om de tillför UM eller inte, men när ni bokar så kan ni ju fråga dem!

Här ser ni hur nära havet det ligger, och här stod jag precis vid trappan ner och fotade. Så går ni ner här till vänster så kommer ni till delen där ni kan sola också, men som sagt, det blir nog väldigt varmt här…. Och till vänster om strandpromenaden skymtade de solstolar på stranden!

Här ser ni ”däcket” man kan sitta och äta på. Som ni ser är det precis vid havet så det är uuunderbar utsikt! Älskar inredningen här, så mycket känsla!

Kan absolut tipsa om att köra en heldag här på UM Beach House. Det känns lite ”party” också på eftermiddagen så om man vill ha lugn o ro, kanske ni ska skappa detta just den dagen 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *