Valdemossa – Mallorca Tips!

Inlägget innehåller en reklamlänk 

Jag har ju helt missat visa er bilder från restaurangen vi åt på sista kvällen på Mallorca. Vi åt på Valdemossa Hotel som ligger upp mot bergen på Mallis, helt fantastiskt vackert! Jag hade på mig en klänning från Zara som mamma köpte i Palma i januari så vet ej om den finns kvar tyvärr… Väskan är också från Zara i köpt nu i sommar!

Hotellet var verkligen så otroligt fint som ni ser, det var en spansk idyll!

Vi hade bokat bord här och vi bad om att få sitta med bästa utsikten (vilket mamma alltid ber om hehe)

När vi kom dit spelades det piano och alla håll en väldigt låg ton i rösterna, de kändes väldigt sofistikerat och lugnt här uppe i Valdemossa. Mitt armband med stjärna hittar ni här (klick!) på rea dessutom! De andra armbandet är gammalt och har jag fått i present.

Bröd är ju banne mig det godaste som finns på sommaren, speciellt med olja och salt hehe. Detta salt var ifrån Mallorca och de köpte mamma med hem till oss.

Vi bjöd på små snittar till förrätt, älskar sådana här buns!

Vet ni vad jag åt? Jo, gnocchi av sötpotatis, så SJUKLIGT GOTT!!!! Hade velat tests göra detta hemma. Den serverades med någon form av blue cheese sås (tror jag att det var) samt med ströffa valnötter och sallad, den var alltså på vegetariska menyn!

Det var verkligen en otroligt mysig kväll här i Valdemossa och kan starkt rekommendera att äta här med pojkvännen eller familjen! Glöm inte boka bord bara!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *