KLÄDESHOLMEN

Inlägget innehåller reklamlänkar

Igår kväll åkte jag och Teo över till Klädesholmen igen, vi pendlar ju lite framåt tillbaka över Marstrandsfjorden nu i sommar. Det var en heeeelt otrolig kväll igår, helt vindstilla och soligt. Under dagen var det däremot inte alls lika fint, regn och åska så väldigt tacksamt att de sprack upp 🙂

Btw, weekend bagen köpte mamma för 100 år sedan men sett att de finns massor med Fendi vintage på Vestiaire Collective, ni hittar det här (klick!) 

Som ni ser var det en helt magisk kväll!!! Bor i denna outift i sommar hehe… Tröjan hittar ni här (klick!)

Ett av mina favvo armband är detta från Sophie By Sophie som ni hittar här (klick!) 

Och yes, kanske mina mest använda plagg denna sommar, t-shirt från Twist & Tango liknande här (klick!) // kjol från Alix The Label liknande här (klick!) // sandaler här (klick!)

Nemen det är sällan det är såhär vindstilla här i vår vik, så så fint!

 Vi dukade upp för middag! Får så mycket frågor om dessa tallrikar och mamma har köpt de utomlands för flera flera år sedan..

Det var även en otroligt fin solnedgång…

Igår kväll kom Kelly hit sent sent, typ vid midnatt så vi somnade direkt. Imorse gick jag på ett gympa-pass i badviken och Kelly promenerade. Sen möttes vi hemma och gjorde frukost.

Har sprillans nya solisar som jag ÄLSKAR!!! Ni hittar dem här (klick!) 

Och bikinin länkade jag ju igår men såhär ser den ut på, och ni hittar den här: bikinitoppen här (klick!) och underdel här (klick!)

Nu ska jag och Kelly fixa middag och sätta oss i sjöboden och typ spela spel. Vi hörs imorgon <3!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *