Ett vitt leende!

Inlägget är i samarbete med Smile Bright 

För mig är mina skönhetsrutiner superviktigt för att jag ska känna och hålla mig fräsch och snygg. Jag har mina skönhetsrutiner och numera ingår även tandblekning i rutinerna. Nu ska jag berätta för er nu och hur mina tänder håller sig såhär fina och vita året om!

Jag använder först och främst alltid eltandborste, speciellt nu när mina visdomständer håller på att växa ut. Eltandborste rengör mest effektivt och håller dem borta från bakterier eller eventuella infektioner…

Nu har jag börjat med Smile Bright tandblekning och är så positivt överraskad över hur lätt det kan vara att få ett så grymt resultat så snabbt! Du får upp till 8 nyanser vitare tänder och vita tänder vill väl vi alla ha?!

 Den är SÅ enkel att använda, efter att du borstat dina tänder så sätter man fast munstycket i lampan, applicerar sen gel i munstycket på både ovan och undersidan och slutligen trycker på knappen så piper den efter 10 minuter när den är klar! Så smidigt att de går så fort eftersom jag kanske är den mest rastlösa människan haha!

I kitet ingår en lampa, munstycke och 3 stycken gel sticks! Så vill ni göra refill efter ett tag kan man köpa bara gel sticks! Viktigt och tryggt att veta kan vara att Smile Bright är framställd med bara naturliga ingredienser vilket gör att den inte ger några ilningar eller obehag i tänder eller tandkött!

 Och till resultatet då? Man gör ju denna behandling i 6 dagar dvs, ett 1/2 gel paket per gång vid 6 tillfällen, och efter jag hade gjort klart alla behandlingar kände jag mig riktigt nöjd vilket gör mig väldigt glad. Jag själv är lite skeptisk till sådana tandblekning, det finns ju en djungel där ute, men denna funkade superbra för mig!

Skulle det vara så att du inte är nöjd? Jo men då har Smile Bright världens bästa grej, 100% customer satisfaction guarantee, vilket gör att du får pengarna tillbaka om du inte känner dig nöjd med resultatet, meeeeeen ni kommer ni bli!!

Är ni sugna på att beställa så gör ni det här (klick!) och med koden GERTRUDE får ni 20% rabatt på er beställning! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *