Hemma igen!

Hej bloggisen!! Nu är jag hemma igen från Ibiza, jag åkte direkt från flygplatsen till landet och var inte framme förrän 02 inatt. Dock haft en väldigt skön och lugn dag här på landet. Har varit inomhus hela dagen och ordagrant inte gått utanför dörren förutom vid måltiderna, såhär fin och mysig middag hade vi i kväll i alla fall 🙂 Under dagen har jag haft en del jobb att ta tag i men även en del annat tråkigt att försöka lösa, det har hänt mycket senaste veckorna känner jag och mitt huvud håller på att sprängas. Jag känner mig helt slut, men allting kommer lösa sig…

Nu ska jag försöka njuta av sista dagarna här på landet för sommaren sen på tisdag åker jag med mamma och pappa till Köpenhamn på modemässa. Alltid velat åka dit men inte varit någon bra timeaing så ska bli så kul att åka dit för första gången. Bara varit i Köpenhamn en gång förut… Vi hörs i dagarna med fler bilder från Ibiza!

Btw, receptet till löjromspizzan hittar ni här (klick!) och min underbara nya kjol är från Karl Lagerfeld. Vi hörs <3 Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *