Hej från Köpenhamn!

Inlägget innehåller en reklamlänk

Som jag berättade häromdagen så följde jag med mamma och pappa till Köpenhamn. De har frågat mig varje år om jag vill följa med då de båda jobbar under Köpenhamns Modemässa CIFF. Mamma stället ut med Twist & Tango och pappa har kundmöten. Dock har det inte riktigt matchat med mitt schema och även i år var jag lite tveksam eftersom jag kände att jag hade mycket jobb och ville vara i fas inför WOW-helgen!! MEN då får man helt enkelt ta pitstop och jobba härifrån vilket jag gjorde.

Igår strosade jag och mamma runt på stan eftersom mässan inte började förrän idag! På klänning hittar ni här (klick!) som jag bar med en jacka som är köpt vintage!

Vi åt lunch på Victors, en klassiker här i Köpenhamn. Eftersom det är Fashion Week i Köpenhamn så kryllade staden av fashionistas, GALET. Och man kan inte säga något annat än att man blir väldigt inspirerad!

Här satt jag och log men egentligen var jag väldigt stressad över allt möjligt. Hade en skärmtid igår på 7 h och ändå var jag runt i Köpenhamn hela dagen… Hur är det ens möjligt. Spyr på mig själv när jag tänker på det.

Men sen körde vi ett pitstop på Hotel Skt Annae som är ett supermysigt boutique hotell!

Vi tog en kaffe och jag fick jobbat lite och då blev jag lite mer lugn igen.

Sen strosade vi hem till hotellet för att fixa oss snabbt inför kvällen.

Jag har i princip bara beach, sommar och basic kläder i Göteborg så hade väldigt svårt att packa… Så fick bli safe cards som ni sett mycket förut… Toppen vet ni ju är från Mango, kjolen är från Twist & Tango och skorna Valentino.

Sen åt vi middag i Kødbyen som det heter. Det var gångavstånd från hotellet och vi hade ju varit uppe tidigt och kört till Köpenhamn så det var perfekt med nära och kort middag, vi var ju supertrötta. Vi åt i alla fall på en supermysig restaurang Paté Paté och beställde in smårätter!

Idag har vi varit på mässan och ska visa er lite bilder därifrån snart också!! <3

2 kommentarer

  1. Hej!
    Jättefin stil du har, jag undrar var din jeansjacka från instagram är från? Riktigt snygg!

    1. Tack fina du! Den är tyvärr gammal från Gina tricot ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *