Twist & Tango SS20 at CIFF

Inlägget innehåller reklam för Twist & Tango

Jag vet liksom inte om jag ska reklammärka detta inlägg? Alla dessa lagar gör mig GALEN, kan man inte bara få stötta sin mammas företag??? I don’t know, men reklmmärkte inlägget nu ändå… 

I alla fall, varje år ställer Twist & Tango ut här på mässan, CIFF, i Köpenhamn och i år fick jag vara med, så himla inspirerande och kul! Och vad tycker ni? Visst ser kollektionen heeelt magiskt ut? Så mycket härliga mönster och färger, man smälter ju när man ser de rosa dova paljettfärgerna!

Sen är jag SÅ stolt över att berätta att hela 80% av deras kollektion är sustainable! Hur mäktigt är inte det då?! I deras SS20 kollektion finns även mina favoriter med, cropped flare i denim och skinnimitation, vit lite oversize basic t-shirt samt den underbara omlott toppen i silke! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *