WAY OUT WEST

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar

Klänning här (klick) // skor från See By Chloé här (klick!) // solglasögon från Corlin Eyewear // strap från Frankenstorm

Och WOW helgen är officiellt slut. Just nu måste jag ändå erkänna att det är ganska skönt eftersom jag är heelt slut efter helgen. Vi började ju redan i torsdags och höll på till igår, ett helt orimligt tempo med lite sömn och mycket flängande. Detta är väl typ det enda bilderna jag har tagit i helgen men det betyder egentligen bara att vi har haft väldigt kul!!!

Nu är jag påväg tillbaka till Stockholm. Jag har packat hela min tre-månaders packning som jag haft nu under sommaren. Tur att jag träffade Elin på centralen som kunde hjälpa mig bära, fullkomligt omöjligt för mig att göra det ensam med så mycket saker.

Jag är faktiskt taggad på att vara tillbaka i Stockholm nu och kicka igång ”hösten”. Vi hörs från Stockholm nästa gång helt enkelt. Kramar!!

1 kommentar

  1. Så flotte bilder av deg og en veldig kul kjole!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *