Tillbaka i Stockholm

Igår eftermiddag kom jag fram till Stockholm och lyckan var total. Jag känner mig riktigt taggad på att vara tillbaka, speciellt nu såhär innan skolan dragit igång och vissa fortfarande har semester. Då kan man packa upp i lugn och ro, jobba och bocka av lite saker, ni vet ju att jag älskar det!!!

Jag ställde en fråga på min instagram precis om tips på önskeinlägg här på bloggen så om det är något speciellt ni vill läsa så är det bara att kommentera nedan!! Jag fick många önskemål om höstinspo så det kommer jag fixa till er 🙂 Mitt huvud är dock inte riktigt där ännu men ska göra mitt bästa 😉 haha…

Så länge måste ni in och lyssna på Molly Hammar och Kim Cearison nya låt här (klick!)!!! De uppträdde live på Lounges i helgen och låten är magi!!!

1 kommentar

  1. Jag önskar ett inlägg med tips på väskor till uni!! Tänker att du ha rpluggat ett tag och har lite koll på vad man ska tänka på. Gärna även några som inte är allt för dyra… 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *