Purple set

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jacka här (klick!) & shorts här (klick!)

Igår hade jag en riktig to-do dag och gick hemma med pyjamas hela dagen. Jag packade upp, betalade massa räkningar, städade, sålde av saker (som var mer uppskattat än jag hade förväntat mig), jobbade, lagade lunch och duschade inte förrän imorse haha, det händer sällan när det gäller mig… Som sagt, SÅ skönt att vara tillbaka i Stockholm och till rutiner.

Idag fotar jag en bild varje timma som kommer att publieras här imorgon på bloggen, lite rolig gre så tack för tipset! Idag rensar vi och packar upp saker till vinden men måste jag fortsätta! Har riktigt bra flow. Kramar <3

2 kommentarer

  1. Hej Gertrude!
    Vart är skorna ifrån? <3

    1. Sandro är dem från <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *