I love Hairtalk Extensions

Inlägget innehåller reklam för Hairtalk Extensions

 Imorse var jag tillbaka hos bästa Mikkan på salong Fåfäng här på Östermalm som klipper och hjälper mig sätta in mina Hairtalk Extensions. SOM jag hade längtat alltså!! Ja ni ser ju själva, lite hetsig haha!

Jag har nu haft det sedan mars och jag kan inte förstå hur jag levde utan? För er som inte har koll på Hairtalk:

  • Extensions som är världens första tejpextensions
  • Marknadens mest skonsamma extensions-metod och besitter patent på sina fästen.
  • Många pratar om att extensions sliter på håret men denna metod är ju revolutionerande och nytänkande, denna låter istället håret vila medan man har i sitt hår från Hairtalk.

Ja och det är verkligen så bra det låter. Det är lättskött, det ser naturligt ut och det är så jäääääääkla snyggt!!!

Jag ville ha en så naturlig färg som möjligt och Mikkan beställde 4 paket längd 40 cm:

  • 2 paket ljusare slingor ”original fästen” färg 23
  • 2 paket mörkare slingor  varav 1  paket PRO fästen och 1 paket PLUS fästen, färg 8/3. (PRO fästen är deras senaste fästen och är mycket tunnare och naturligare).

Att blanda både mörka och ljusa slingor ger lite en balayage vilket är sjukt fint!! 

Varje 6-7 vecka måste man göra omsättning, då håret växer och även extensions växer, då flyttar man upp fästena och behöver alltså inte köpa nytt hår. Nu hade det dock gått ca 5 månader och då kände jag att det var dags att beställa nytt hår. Så vi beställde 4 nya paket och enda skillnaden var att beställde ett paket PRO fästen, annars gjorde vi precis som sist!

Ser ni vilket ooootrolig skillnad det är? HELT galet! Tänk att mitt riktiga hår är så tunt och slitet 🙁

Så otroligt tacksam för jag har valt att sätta in extensions, ni anar inte! Det är det bästa skönhetsvalet jag gjort och kommer göra detta livet ut, defintivt!!

Är ni sugna men inte riktigt alls vet hur ni ska gå tillväga får ni ta kontakt med en frisör som jobbar med Hairtalk. Bor ni i Stockholm kan jag inte annat än att rekommendera Mikkan, hon är lite småkänd för att vara PROFFS på hairtalk. Sen bokar ni in en tid för konsultation där din frisör kikar på ditt hår och dina önskemål kring färg! Lycka till och bara att fråga om ni har något på hjärtat. Ni kan kika in mitt blogginlägg när jag gjort första insättningen här (klick!) 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *