Min snake klänning!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Snake klänningen hittar ni här (klick!) – i 100% återvunnen polyster!

Den här underbara snake-klänningen gick jag runt med igår på stan. Det är verkligen perfekt temperatur för att bära sådana här plagg just nu, en riktig augusti-klänning!! Jag bär storlek 36!

Godmorgon förresten, hur mår ni idag? Mörkret börjar gå mot ljusare och idag är det ju faktiskt redan fredag!! Så taggad för min första helg i Stockholm för ”hösten”. Det vankas kräftskiva, brunch, PW och annat trevligt. Ja det kan väl inte bli så mycket bättre!

Idag ska jag jobba lite, reka lokal för ett event jag tillsammans med ett företag håller i och lite sådant. Det blev verkligen en kickstart i måndags men jag gillar ju sådant! Vi hörs under dagen <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *