Ute till havs & Fjäderholmarna

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Igår vid denna tiden satt jag i en ribb-båt påväg över till Fjäderholmarna! Ni vet ju att jag ÄLSKAR havet så att få komma tillbaka till Stockholm och bli överraskad med att åka båt till eventet gjorde mig väldigt glad.

Det var Patriksson Group som bjöd in till denna lunch tillsammans med Scandinavian Cosmetics som jobbar med en mängd olika märken inom hudvård, parfym och make up, och just denna lunch var tillsammans med Abercrombie & Fitch som lanserade deras nya herr och damdoft ”Authentic”.

Asså älskar denna människa, hon gör mig så glad varje gång vi ses, vilket typ är varje dag haha.

Eftersom vi åkte över i typ 60 knop så fick vi lite utrustning, snygg 😉

Sen kom vi fram till vackra Fjäderholmarna till denna uppdukade lunch, sådån lyx!

Jag visade ju er dagens outfit igår men denna topp är verkligen helt fantastisk så måste länka den igen, den är dessutom tillverkad i hållbara material! GO! Ni hittar den här (klick!) 

Vi åt en heeeelt fantastisk god lunch, varmrökt lax med rotfrukter, mumma!

Här har vi damdoften, den doftar otroligt fräscht och är inte så tung, en riktigt bra vardagsdoft! Ni hittar den här (klick!) 

Jag måste dock säga att herrdoften var min absoluta favorit, riiiiktigt god! Vi fick med oss en dam och herr doft så Teo fick en liten present, tips till pojkvännen! Ni hittar den här (klick!) 

Haha jag och Moa ser riktigt koncentrerade ut, parfym recensenterna haha 😉

Och till efterrätt avnjöt denna helt otroligt dessert, nemen asså vilken otroligt fin lunch eller hur?! Tack för denna otroligt fina! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *