Gårkvällens look!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Klänning här (klick!) skärp här (klick!) skor från Zara

Igår var jag iväg på Sanjas 28-årspartaj och såg ut såhär! Det var några som undrade var min klänning var ifrån så here we go! Den är lite stor för mig som ni kanske ser så fick köra skärp till, men tycker de matchade snyggt! Fick i alla fall många komplimanger för den igår vilket var roligt!!

I skrivandes stund är jag på Mallorca, vi kom tidigt imorse, åkte hemifrån 04.00 och har legat på en beach club idag hela dagen. Ingen vila här inte, men jädrar va trött jag är nu. Men vi hänger med lite vänner från Stockholm så man håller uppe energin. Nu ska vi iväg på drinkar på Cuba Bar och sen äta middag hos dem! Hörs med bilder härifrån nästa gång! Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *