Tillbaka i Sthlm

Inlägget innehåller reklamlänkar

Topp från Mango – jeans här (klick!) – väska här (klick!) på 25% rea just nu!!! – solglasögon här (klick!) – armband med stjärna här klick!) – örhängen från Chanel och sandaler från Hermés 

Dagens look ser ni ovan, mina favvoplagg i en och samma outfit! Jeansen är ju den modellen jag tipsat er om förut som är BÄST! När Hanna hjälpte mig att fota detta sa hon det med, att hon skulle beställa dem direkt, jo för så snygga är dem, till och med snyggar irl!! Och btw, jag såg att min fina Valentino reas ut på 25% på MyTheresa, inte ofta sådana klassiska väskor reas men det verkar som de har kommit med en identisk så det finns två ”likadana” på hemsidan och försökte läsa om vad skillnaden är, men den nya ser lite mer shiny ut, så om ni är ute efter en ny lite mer exklusiv väska kan jag verkligen rekommendera denna – älskar den!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *