Lunch med Isadora & smink tips

Inlägget innehåller reklamlänkar

Igår bjöd Isadora tillsammans med RMPR in till en lunch på Hillenberg och jag måste säga att det var något utöver det vanliga luncherna man blir inbjuden till.

Vid varje plats var det uppdukat med massor av smink från Isadora samt en spegel redo för att applicera sminket.

Jag och Vendis <3 Var ett tag sedan vi sågs nu känns det som, så var väldigt mysigt att catcha upp med henne.

Typ såhär det alltid ser ut innan alla sätter sig ner…

Och såklart hälsa på nya ansikten, jäklar va man minglar på bloggevents alltså, efter ett event är man helt slut i huvudet haha! Men det är ju det roligaste jag vet att mingla eftersom människor gör mig så glad!

Isadora smink för mig är mitt första smink. Jag hade Isadoras brunpuder samt deras ögonskugga. Jag tycker alltid det varit bra smink för bra priser, plus att jag hittade mina favoritfärger som jag körde år efter år. Ni kanske känner igen er?

Som ni kanske såg så testade jag produkter från Isadora i min instagram story igår hehe, och favoriterna hittar ni nedan… 

Nagellack här (klick!)

Här är några av mina favvos från Isodora, älskar dessa färger på nagellack! Speciellt snyggt att köra olika färger på olika naglar.

Glossy lip här (klick!)

Sen blev detta mitt absoluta favvo. Det är en budget variant på ”Clarins lip perfector” som ni säkert känner igen, det finns i massa med olika färger och jag testade både de mörka och detta ljusa, det som är så bra är att färgerna inte alls är så skarpa så alla passar en!

Ögonskugga här (klick!)

Sen tycker jag dessa små ögonskuggor är hur fina som helst. Jag använder ju mest bronziga färger och helt ärligt använder man inte så många olika ögonskuggor när man sminkar sig, max 3 skulle jag säga, så väldigt smidigt att ha sådana här små paletter som är lätta att ta med.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *