Friday & workout outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

Träningstopp här (klick!) – tights här (klick!) – skor här (klick!)

Morning fridaaay!! Hur mår ni? Jag mår toppen idag, var så galet trött början på veckan men nu börjar det ordna upp sig. Känns som denna vecka aldrig tar slut, så sjukt lång vecka… I går var jag ju och tränade med By Malina och bar deras sport-kollektion som de precis släppt. Älskar den! Så skönt att byxorna är höga i midjan,

Planer för idag och helgen då? Nu har jag jobbat hela förmiddagen och ska snart jag iväg för att kika en sista gång lokalen vi bokat för mitt event nästa vecka med Metapic. Sen vill jag verkligen iväg och träna i eftermiddag, då det springer i benen på mig 😉 och innan jag tar helg har jag lite småärenden på stan. Ikväll har Hanna en avslutningsmiddag inför hennes NYC resa och imorgon var tanken att jag skulle åka till Göteborg då min kompis har en kräftskiva men det verkar som den är inställd pga hon är sjuk 🙁 Vi får se helt enkelt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *