Late summer outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar

Topp här (klick!) – kjol här (klick!) – tröja här (klick!) – smycken från Angelica Blicks kollektion x Safira här (klick!) 

Såhär gick jag klädd igår. Älskar denna period av året när man både kan gå barbent men även i jeans o kappa, kanske lite förvirrande men ändå jäkligt nice att vädret tillåter allt! Speciellt snyggt med långa kjolar/klänningar som man kan bara med jacka eller tröja över!

Idag är det lördag och jag har bara varit hemma hela förmiddagen och städat i lägenheten. Man mår ju fasen så mycket bättre av en städat lägenhet, speciellt inför ny vecka! Jag känner mig dock så jäkla trött idag, kan nog vara vädret, för vill bara ligga i sängen o mysa ner mig. Ska dock försöka ta mig bort till Twist & Tango’s till showroom och sen snackas det om Stockholm Gathering ikväll, så kanske blir en sväng dit… Vi får se!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *