Tips på frukost – bananpannkakor

Inlägget innehåller en reklamlänk

Igår gjorde jag bananpannkor och det var så länge sedan. Och nej, kanske inte en nyhet direeeekt men jag har inte ätit bananpannkakor på så länge och jag hade glömt bort hur gott det är, SÅ med detta sagt – tips för helgens frukost, superenkelt och nyttigt dessutom!

Jag hade 1 banan, 1 ägg, 1 msk havregryn (för att ta bort äggsmaken + mätta mer) samt lite riven kokos i smeten. Jag stekte i olja men godast är att steka i kokosolja men hade inte det hemma tyvärr.

Jag stekte även den rivna kokosen för att ha som pålägg, det blir så god smak på den, krispigt o gott!

Jag stekte upp små plättar, portionen blir ca. 2-3 st sådana här.

Eftersom jag tillagade detta väldigt spontant så hade jag inte alla ingredienser hemma så fick free stylea lite men måste säga att denna kombo av pålägg blev GALET gott – creme cheese, honung och strödde jag över kokos.  

Så om ni inte ätit frukost ännu så är detta ett väldigt enkelt och gott tips <3 Mina fina tallrikar är btw från Mateus!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *