Workout pictures

Inlägget innehåller reklamlänkar

  Träningstopp här (klick!) – tights här (klick!) – skor här (klick!)

Något av det roligaste jag vet är att träna och det tror jag folk märker när jag släpps fri i sådana här tillfällen. Jag har så mycket energi och köttar på just för att jag tycker det är så kul!!

Bilderna ovan är från By Malinas lansering av deras sportkollektion! Detta pass vi körde på SPR Gym som är ett nyöppnat gym här i Stockholm. Vi körde ett 30 minuters cirkelpass med 10 olika högintensiva övningar, riktigt köttigt men riktigt jäkla kul. Jag tycker att cirkelpass är sjukt roligt och det ger även så mycket! Jag hade verkligen velat börja träna här men är lite för bekväm med mitt SATS kort och gymmet som ligger så nära hem.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *