Veckans schema

Inlägget innehåller reklamlänkar

Veckans schema

Måndag: 

Föreläsning mellan 9-11 om propaganda och PR, jag läser ju Media och kommunikationsvetenskap 2 nu. Sen ska jag träffa min seminariegrupp för att prata ihop oss inför vår första inlämning/redovisning. Vid lunch ska jag träffa Metapic som jag håller event tillsammans med för att kolla dekorationer inför eventet samt avstämning.

Sen ska jag hem och jobba och vid 17.30 träna ”HIIT THE GROUND” och ”Bootylicious”. HIIT är ett 30 minuters högintensivt pass med fokus på kondition i form av olika övningar, för er som inte har koll på det.

Tisdag

Fräscha till naglarna hos Aida på morgonen, får se vilken färg de blir. Sen beställa blommor till eventet samt jobba på stan. Ska även försöka plugga lite.

På eftermiddagen ska jag spela in en min Q/A vlogg som tyvärr dröjt pga mitt minneskort gick sönder. Sen även skicka över material från helgens vlog jag spelade in. Ikväll blir det mys och Paradise Hotel (ni titttar vääääl??) framför soffan och förhoppningsvis beställa Foodora hihi!

Onsdag

Dagen innan eventet och det sista behöver preppas, småfix. Sen vid kl 11 ska jag träna, har bokat in ytterligare ett pass av HIIT THE GROUND sen jobba på eftermiddagen. Sen behöver jag fota samarbeten.

På kvällen ska jag vara hemma och ta det superlugnt eftersom jag håller i mitt event dagen därpå. Är egentligen bjuden till ett superroligt träningssevent med Björn Borg men har förmåga att ta ut mig lite för hårt och då blir jag så sjukt trött dagen därpå… hehe.

Torsdag

EVENTDAG! Som jag nämnt så har jag fått mitt allra första consult-uppdrag inom event vilket är så roligt. Jag har jobbat mycket med event förut men i helt annan form, jag har hjälpt Twist & Tango en del med lite små fix samt varit ansiktet utåt för företaget/namn med inbjudan men även assisterat på Bindefeld, men i detta fall är det helt annorlunda eftersom jag ska styra upp allting helt själv (tillsammans med kundens godkänannade samt inputs). Herre gud vad mycket jobb det krävs bakom ett event, planering och logistik men fasiken vad roligt det är och man lär sig så mycket. Jag tror man inte kommer fatta förrän man själv jobbar med det helt själv to be honest,.

Eventet kommer i alla fall äga rum i form av en middag på Nosh & Chow för 14 bloggare. Man kommer få en GRYM goodiebag (!!!!) från kunder som är anslutna till affiliateprogrammet Metapic! Ni kommer få massa bilder efter eventet o mer från kvällen 😀

Fredag

Träffa gruppen i skolan vid 10-tiden och gå igenom vårt grupparbete. Sen har jag inga större planer på dagen vilket nog är behövligt eftersom alla mina nerver från eventet kommer att släppa osv.  På kvällen kommer Teos syster hit med barn så vi ska äta middag och mysa.

Lördag

På dagen anordnar Nelly ett dagsevent och jag är så taggad på detta. Trots att event är jobb-relaterade så blir detta mer nöje än jobb eftersom vi kommer vara ett riktigt härligt gäng!! Inget planerat inför kvällen men blir en lugn kväll för att vara pigg och alert inför söndagens plugg/jobb.

Söndag

Lägga ut samarbete, fota samarbete samt plugga. Ta det lugnt och preppa inför kommande vecka med redovisning i skolan etc!

Sport topp här (klick!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *