Första bilderna med iPhone 11 Pro Max

Jag har fått många frågor om hur jag tycker om nya iPhone 11 som jag köpte häromdagen. Jag åkte ju ut till Täby i veckan för att köpa den i Apples butik (deras enda butik i Stockholm) eftersom det var flera veckor väntetid och jag kände mig SÅ desperat efter en ny. Det var helt klart värt det eftersom jag ÄLSKAAAR den! Jag hade tidigare en iPhone 7 plus och har fram tills nu inte känt något behov av en ny eftersom jag verkligen trivts med den kameran osv! Jag är i alla fall jättenöjd, den har lite roliga effekter så som fish eye men det är väl främst färgerna i kameran jag gillar samt den skarpa skärpan, så kan verkligen rekommendera den för er som är sugna. Man kan tydligen göra riktigt feta videos och att fota med blixt är på en ny nivå, ska bli så kul att fota bilder på kvällen nu för tiden! Sen är även batteriet bättre, ja och den har väl massor med fördelar men dessa är väl det jag främst uppmärksammat!

Alla bilderna ovan är tagna med telefonen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *