Min söndag i bilder

Idag var inte en speciellt glammig dag men vet att ni gillar när jag uppdaterar om min vardag också så såklart jag ska göra det <3.

 Jag började dagen med att gå upp vid 08-tiden (japp jag har varit uppe tidigt senaste veckan!!!) och gjorde frukost. Det blev Finncrisp med avokado samt naturell kvarg med jordnötssmör, min nya favvo-frulle!

Adlinks; Sport-bh här (klick!) – tights här (klick!)

Sen mötte jag upp Moa så körde vi ett Crosstraining pass på Sats Stadion! Bar några av mina favvo träningskläder just nu framför allt denna sport-bh som sitter som ett SMÄCK! Tightsen är också sjukt comfy och cleana vilket jag älskar när det gäller träningskläder! Btw, älskar Celsius nya smak Crispy pear, mumma.

Sen var jag hemma och tvättat hela eftermiddagen… Är verkligen sämst på att tvätta, får lära mig nya saker varje gång. Idag fick jag lära mig att lägga tvättmedel kapslarna inne i tvättmaskinen och inte i doseringsgrejen. Före jag var tsm med Teo hade jag aldrig torktumlat, ne för då hängde jag upp alla trosor och strumpor i torkskåpet :)))) snacka om att det tog tid att både hänga upp dem (de ramlade ner hela tiden) men också köra flera omgångar haha.

Hur jag ser ut när jag är hemma och fixar o trixar! BÄÄÄSTA yoga tightsen (som jag använder som mysbyxor/powerwalk tights) från Lululemon, de är mjukare o skönare än cashmere, ja det stämmer!!!!

Sen preppade jag faktiskt flera matlådor inför veckan, jag har faktiskt aldrig gjort detta förut men så idag när jag ändå lagade lunch så kunde jag passa på att ha hemma inför veckan. Då har man alltid en ordentlig lunch hemma i kylen, jag har annars förmåga att skippa luncher och äta massa små rätter måltider istället, typ mackor osv men det är ingen näringsrikt alls ju.

Det blev stekt kyckling och matvete 🙂 Låter för jävla tråkigt och torrt men med lite soya över är det SÅ gott.

Eller varför inte blanda matveten med sallad och majs? Det var ännu godare!

Osminkad testar jag den utzoomade effekten på nya telefonen, blir typ som fisheye.

Under eftermiddagen satt jag och letade lite inspiration samt pluggade. Jag måste erkänna att jag är så vilsen när det kommer till mig och min stil för jag sätter typ på mig allt som jag tycker är snyggt o bryr mig inte riktigt om jag har någon röd tråd i min stil, det kanske inte är konstigt iofs men man blir ju typ knäpp av att se alla på instagram och gräva ner sina tankar o jämföra sig… Jag tänker liksom ”alla har en stil men inte jag”.

Avslutnignsvis åt jag middag hemma hos Naomi och hon lagade nudlar med spenat, broccoli med sweet chili, SÅ gott! Jag inser nu såhär i skrivandess stund att jag dokumenterat allt jag ätit idag haha eller inte allt, pga jag har även ätit några godisbitar från igår hehehe och en finncrips med ost men menade mer alla stora måltid har jag dokumenterat 🙂

Hoppas ni gillade detta inlägg, lite annorlunda än andra! Imorgon är det ny vecka! KRAAAM!

1 kommentar

  1. Älskar när du delar sånna här vardagsinlägg med snapshots från din telefon. Gärna mer sånt! Känns som det blir mer personligt och äkta när man får se sådant som inte det ligger massa tanke och tid bakom. Och så älskar jag när du delar träning och mat samt mer tips runt omkring i Sthlm! Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *