Tips på skinnbyxor

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag vet att ni uppskattar så mycket när jag tipsar om byxor för oss som är lite kortare, för det är verkligen inte lätt ibland att vara kort och hitta bra byxor! Jag har ju testat en del på marknaden och har erfarenhet av alla byxor nedan så kan inte annat än att med handen på hjärtat att tipsa om dessa byxor, det är mina absoluta favoriter i garderoben just nu!! Om ni undrar varför det sista paret är högre i prisklassen är på grund av att de är i äkta skinn och då kommer man inte undan. Jag hittade dem genom att jag blev tipsad om dem på min stylistkurs eftersom Lisa som är personal-shopper och stylist berättade att de är NK:s storsäljare samt även att många passar i dem! Sen har även två kompisar de byxorna och älskar dem, så om ni är sugna på nya skinnbyxor är det ett hett tips!

FYI: Jag har klippt av alla byxorna nedan förutom de sista.

Byxor från Twist & Tango här (klick!)

Byxor från VILA här (klick!)

Byxor från VILA här (klick!)

Byxor från Samsoe & Samsoe här (klick!)

5 kommentarer

  1. Åh tack för tips🥰 ha en bra dag!

    1. Tack detsamma fina du <3

  2. Kan tipsa om att Zara fått in ett par kick-flare skinnbyxor också! 249 spänn och jättesköna, TIPS! 🙂

    https://www.zara.com/se/sv/leggings-flare-med-skinneffekt-p04432217.html?v1=14259202&v2=1281627

    1. Oj jäklar va snygga! Tack för tipset 🙂

  3. Riktigt snygga skinnbyxor, passar dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *