Monday update

Kappa från Born in Stockholm – byxor från Twist & Tango – boots från Unisa – Solglasögon från Gucci – Väska från Goyard

Hej kära bloggläsare! Hur mår ni?  Idag är det ny vecka och min dag kommer bestå av plugg eftersom jag har ett PM att skriva tills imorgon. För övrigt huur snark att vi får det dagen efter tentan och inlämning mindre än en vecka innan? Det stämmer liksom inte riktigt överens med Media och Kommunikationvetenskap’s takt innan hehe.

Ja, så det är väl planerna idag, samt träna ikväll. Blir HIIT The Ground ikväll i vanlig ordning, hade dock velat ta en prommis eftersom det är så fint väder och krispigt ute!! Får se om jag hinner! KRAM!

2 kommentarer

  1. Skulle du rekommendera att läsa kurser som du gjort och få en examen eller läsa ett program, jag har kollat på marknadskommunikation på SU. Har du någon koll på det programmet? Och hur tar man reda på vilka kurser man kan läsa för att få en examen i PR och marknadsföring? Kram

    1. Hej! Jag ville bara svara dig i och med att jag i dagsläget kursar; men har hoppat av marknadskommunikation. Det som är bra med att kursa är att du får välja det som du själv tycker är kul, medan att på program så måste man läsa redan utplanerade kurser (som inte alltid är vad man själv tycker är kul och för del delen som är helt oväsentliga). Läste 1 år innan jag hoppade av, men har hört att termin 3 är helt ok! Termin 4 har jag också läst fast sökte in via en kurs istället! Tycker båda fungerar och man får ju i slutändan samma examen (om du kör marknadskommunikation) 🙂 Finns för och nackdelar med båda verkligen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *