Myskväll

Hur mår ni? Just nu sitter jag hemma med en stor kopp kaffe och ska peppa igång onsdagen! Jag tänkte testa Hiit the Ground på Stureplan idag, jag har ju blivit lite väl bekväm med alla Stadions pass och jag har alla SATS så dags o testa! Sen blir det ju samma musik och samma upplägg varje vecka och tyvärr tröttnat man tillslut. Har ni några tips på pass på SATS hojta (helst inte styrka i armar och ben)!

Igår skrev även Teo sin tenta så vi är ganska timeade i vårt plugg denna månad vilket är så gött, ni vet ju hur man är dagarna före en tenta, man fokuserar inte på annat än att plugga och klara den haha! Igår beställde vi i alla fall hem Foodora för att fira tentorna lite, det fick bli vår favvo Paraden! Teo i vanlig ordning Entrecote och jag röda räkor!

Nu ska jag kicka igång denna dag, klockan 11 är tanken att jag ska köra Hiit och sen ska jag på lunchmöte. KRAM!

Outfit nedan: Blazer från 2nd day och jeans Zadig & Voltaire! 

1 kommentar

  1. Brukar köra Shape up, Crosstraining och HEAT på SATS, bra träning för hela kroppen 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *