Moa Mattsson x Bubbleroom

Inlägget innehåller reklamlänkar

Idag kl 12 släpper ju min älskade Moa sin kollektion för Bubbleroom!! Ovan är lite bilder från hennes helt fantastiska event hon hade på Nosh & Chow och titta så hon stråååålar, underbara människa, fan vad jag älskar henne och jag är SÅ stolt över henne! Hennes kollektion är så otroligt fin, den är tidlös, classy och så himla mycket Moa! Jag vet att denna kommer sälja som smör så ni måste vara på alerten för att hinna få tag på era favoriter(!!!)

Ett av mina favoriter från kollektionen är detta kostymset, byxorna är sjukt snygg passform där de är lite tightare i låren och utsvängda nedan men lite långa så har hööööga klackar till. Dock är byxorna stora i storleken, jag har 34 men var tvungen att vika dem i midjan så ni vet! Blazern kör jag storlek 36!

Setet hittar ni här (klick!) 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *