Sparkle set

Inlägget innehåller reklamlänkar

Topp här (klick!) – byxor här (klick!)

Hur fantastiskt är inte detta set?? Jag är KÄR och det sitter tanemig fasen PERFEKT! Världens bästa vardagsset !! Vill verkligen tipsa om det och som alltid klipper jag av byxorna haha..

På tal om annat så börjar veckan gå mitt sitt slut och det är snart heeeeelg, i helgen ska jag och Teo till GBG för att gå på hans familjs fest, ska bli så kul med något uppstyrt, jag har ju inte festat eller varit ute på 1 månad typ så det ska bli väldigt roligt med lite fest!

Idag blir det träning och skola. Jag sa ju att jag skulle testa Hiit igår på Stureplan men alltså hahah så typiskt, jag kom dit så säger instruktören ba ja de har blivit ändrat till Bootylicious då kände jag ba snaaaaark, jag har inte tränat på ett annat ställe en stadion senaste månaderna så för en gång skull tog jag mig till Stureplan ENDAST för Hiit men så ställs det in haha, men men, det blev bra ändå! Borde börja variera mig lite av center pga är väldigt trött på Stadion nu.

Nu ska jag sippa klart på sista kaffet och ta en PW nu innan skolan <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *