Frukost, fredag och Göteborg!

Godmorgon fredag och helg!!! Hur mår ni? Jag satte klockan tidigt imorse för jag hade bokat in ett Barry’s pass men kroppen sa verkligen ifrån o värkte så kände att, nä de ska jag inte tvinga den till något! Synd bara att man inte kan boka av färre än 12 h innan så igår kväll när jag var tveksam över att gå på passet kunde jag inte. Trodde sömn skulle göra det lite bättre men det är faktiskt kroppen som bestämmer!

Nu är jag och Teo påväg till Göteborg för en helt där. Är så otroligt taggad på att komma till stan! Jag har faktiskt bokat in ett Barry’s pass där istället hos min kompis Therese som är instruktör där, ska bli kul o testa i Göteborg!

Imorse åt jag bananpannkakor (1 ägg & 1 banan) toppat med kvarg o jordnötssmör, FAVORITEN! Vi hörs senare ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *