Dagens frukost och outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar

Imorse var jag på en frukost tillsammans med Loreal , de hade bjudit in till en inspirationsfrukost för att vi kvinnor skulle få möjlighet att peppas och inspireras av varandra och på plats var även Vitamin Wells marknadschef som berättade om hennes karriären! Det var en frukost lite utöver det vanliga och man fick möjlighet att träffa kvinnor som jobbar med olika inspirerande jobb. Vi åt frukost på Paraden och herre guuuuud vad god deras frukost är, tips tips tips!!

Jag hade på mig en väldigt simpel outift men ack så bekväm, för vid det här laget vet ni ju att komfort är SÅ viktigt för mig hehe! Jag älskar btw dessa byxor för att de är typ det enda kostymbyxor som passar i midjan, jag beställde dem i stlk 32 och då sitter dem uppe, men som med alla andra byxor är dem avlippta hehe.

Outfit nedan: Tröja här (klick!) – byxor här (klick!) 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *