Riktigt kass vecka…

Jacka från Neo Noir, köpt på Two Angels 

Hej bloggen, jag vill bara kika in och säga att min uppdatering på mina sociala medier inte riktigt är som andra veckor pga.jag verkligen årets sääämsta vecka, jag sover dåligt och har riktigt oproduktiva dagar, är virrig/, låg i humöret, äter dåligt och tränar inte som jag vill. Jag är så otroligt trött och vill bara att denna riktigt kassa vecka som vara över. Tror dock att jag åker över till min kompis Matilda i helgen eftersom jag behöver miljöombyte och ny energi. Det tror jag kommer göra susen. Jag vet att jag inte är ensam om att ha en dålig vecka, pratat med 2 personer idag som sagt detsamma, men nästa vecka blir det nya tag!!

 

2 kommentarer

  1. En till som har en riktig bajsmacka till vecka; Fick ställa in dejt med en kille som är i Stockholm 1 gång i månaden pga magsjuka och feber, som om det inte vore nog drämde jag tån i soffbordet, den är nu blå som ett blåbär och större än stortån! Nu kan nästa vecka bara bli bättre haha!

    1. Nääää fy bubblan vad segt :/// Asså vad var det med förra veckan!! Hoppas denna veckan blir bättre <3 KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *