Bästa dagen på länge!

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

 

Topp här (klick!) – jeans här (klick!) – jag bär storlek 25 och har INTE klippt av dem! 

Igår hade jag den bästa fredagen på länge, exakt så man vill ha sin dag!!! Framför allt var det soligt och jag hade sovit som en prinsessa, alltså sömn och sol, väldigt bra faktorer till att må bra… I alla fall, jag tränade med Moa, fixade i ordning mig i lugn och ro på gymmet, bar en ny favorit-outfit, åt macka på Joe & The Juice, mötte upp Lojjsan och fotade, gick förbi Mateus och tog en kaffe med Vendela samt kikade på finaste porslinet (!!!), sen hem till Sara över en kaffe, sen hem städa/fixa tvätten samt packade. På kvällen var vi hemma hos en killkompis ett gäng och åt middag och spelade spel. I kontrast till veckan som har varit så anar ni inte hur lycklig jag är för denna dag… Massa varm och ny energi, och dessutom verkade jag inte vara ensam om detta, ni som följer mig på story såg att majoritet haft en dålig vecka.

IDAG hörrni, då åker jag till Oslo, till min kompis Matilda, om jag är taggad? JA! Vi ska köra två heldagar och bara strosa runt i stan mysa och ha det bra. YEY! Nu måste jag snart åka. Vi hörs därifrån istället <3

2 kommentarer

  1. Vet du var mattan är ifrån (som jag antar ligger i Mateus-butiken)? 🙂

    1. Hej Linnea, Den är specialbeställd utomlands <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *