Matching green outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar

Blus här (klick!) – byxor här (klick!) – skor här (klick!) 

Såhär gick jag klädd igår under fredagen i ära. Är helt besatt av denna underbara blus, nu i höst måste alla ha en fin silkesblus i garderoben när man vill känna sig lite mer välklädd till vardags eller helt enkelt till fest, denna finns i olika färger också! Matchade den med mina boots som jag ÄLSKAR, dessa är från förra året men finns i fler färger på hemsidan nu, väldigt sugen på de svarta bootsen hehe!

Idag är det lördag och igår var jag hemma bara. Jag har tränat så sjukt hårt senaste två veckorna så min kropp orkade inte gå ur sängen, jag försökte en gång så jag svirade om till klackar och sminkade mig men sen väl utanför restaurangen så ba brast det haha, så lyssnade på min kropp och gick hem igen… Valde att inte sätta något alarm imorse så vaknade inte förrän 11 lite mer utvilad, verkligen exakt det man behöver när man tränar hårt, så så viktigt!

Idag kommer Kelly till Stockholm så ska möta henne på stan i eftermiddagen sen middag ikväll (!!!), hon har åkt enda från LA för att träffa oss och åker igen imorgon bitti till Polen för jobb. Gotta go <3 puss!

2 kommentarer

  1. ÄLSKAR denna outfit! <3

    1. Gud va kul, glad ja blir!! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *