Vår lampa är uppe!

Inlägget innehåller reklam för Pandy & Nordiska Galleriet

Före jag åkte iväg till Oslo så bokade jag en tid hos Pandy för att hjälpa oss att få upp lampan. Vi har ju använt oss av dem förut, när vi skulle sätta upp våra gardinskenor i taket och är alltid lika nöjd!

Pandy erbjuder alla möjliga tjänster så som städning, hjälp med flytt, montera ikea möbler med mera… Det har lite av allt och det är väldigt tacksamt när man inte är så händig själv eller ibland bara helt enkelt inte har tid. Ladda ner deras app så kan ni kika in alla tjänster de har samt boka!

Jag var kvar i lägenheten en stund för att bestämma höjd etc sen smet jag till skolan och när jag var hemma var den upphängd och klar, sådan lyx!

Lampa här (klick!) – på 20% rabatt just nu

Och voila!!! Vi är så nöjda med vår nya tak-lampa och även väldigt nöjda över att vi valde den i krom istället för mässing, den kommer hålla sig mer stilren i längden samt bryter av väldigt snyggt med alla detaljer vi har i mässing, superduper nöjd vilket fall! Den och en mängder med andra lampor är dessutom på galet bra rabatt nu fram tills mitten av november på Nordiska Galleriet, så det är perfekt att önska sig något till hemmet i julklapp – kika in all belysning på kampanjen här (klick!) 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *