Hur jag stylar mitt hår

I samarbete med Elgiganten & Remington 

Det är många av er som är nyfikna på hur jag stylear mitt hår därför är jag så glad att jag gått ihop med Elgiganten och Remington för att visa upp vilken locktång jag använder!

LOCKTÅNG HÄR (KLICK!) 

PRODUKTER HÄR (KLICK!)

Med koden MIDNIGHT får ni 200 kr rabatt på Remingtons Midnight-serie som finns exklusivt på Elgigantens hemsida (giltig fram till 3 november)

Jag använder mig av Remington ”PROLUXE Midnight Edition” locktång och ÄLSKAR den. Jag använde tidigare en annan locktång men av flera anledningar slutade jag använda den (bl.a. brände jag mig på den… det var ingen rolig historia). Remingtons midnight-serie finns exklusivt hos Elgiganten och innehåller en fön, plattång och locktång. På alla produkter från serien kan man korrigera temperaturen så man kan stylea sitt hår skonsamt och med hjälp av Opti-Heat och Style shot-tekniken på dessa produkter så ger produkterna ett jämnt och snyggt resultat som håller upp till 24h!

Men tillbaka till denna locktång: Jag älskar denna eftersom först och främst ger otroligt fina naturliga lockar men också för att den är så smidig och lätt att använda. För mig är det superviktigt att det är enkelt att locka håret samtidigt som det blir snyggt.

Andra fördelar med just denna locktång är:

  • Den tar 30 sek att värma upp
  • Lockarna håller länge, speciellt om ni använder er av inställningen PRO + på 185 grader så håller dem ännu längre
  • Temperaturinställningar, man kan välja temperatur själv
  • Automatiskt avstängningsfunktion, den stängs av automatiskt efter 60 minuter
  • Väger lite så den är enkel att ta med
  • Man får med en påse + värmehandske

Jag lockar mitt hår varje gång jag har duschat och schamponerat håret vilket är ca. varann dag. Jag använder alltid värmeskydd men inte alltid hårspray eftersom jag tycker att de kan slita på håret och helt ärligt inte behövs med denna locktång då lockarna håller så bra. Sen borstar jag alltid ut håret efter jag lockat det eftersom då blir det ett naturligare resultat och fint fall, men det är givetvis en smaksak!

Glöm inte koden MIDNIGHT (giltig fram till 3 november) så får ni 200 kr rabatt vid köp av en produkt från Remingstons Midnight-serien som säljs exklusivt på Elgigantens hemsida! 

1 kommentar

  1. Älskar morgonrocken!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *