Klänning av återvunnen polyester

Päls från Drylake, klänning från Envii och stövlar från Stuart Weitzman

Hej mina underbara! Det ekar tomt här och jag började häromdagen med ett ”mobilbilder från veckan” men hann inte skriva klart det. Eftersom jag åker till London imorgon fredag, och har hemtenta just nu så hinner jag knappt med mitt liv och jobbet, men gör mitt bästa!!

Hoppas ni mår bra, bjussar på gårdagens outfit, ÄLSKAR denna faux fur, har en likadan fast kort från förra året men denna är lite längre o går nedanför rumpan vilket är tacksamt (morsan har talat!!). Sen inte prata om klänningen som är från Envii’s festkollektion som precis släppt! Klänningen är gjord på återvunnen polyester såg jag också, riktigt coolt!

Nu är jag påväg till Klara för att spraytana mig inför London, you gotta do what you gotta do haha!! KRAM!

1 kommentar

  1. Hej, vilket läppglans/läppstift/penna har du på denna bild?? Superfin färg 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *